England-Tunisien avslutar en späckad måndag och jag kommer ta ett par specialspel i matchen:

England asian -3,5 skott på mål till 1.95 hos FastBet och Bethard . Finns under specialer -> Asian handicap shots on target.
England över 6,5 hörnor till 1.86 hos LeoVegas .

Engelsmännen går in i den här matchen som storfavoriter. Ofta mycket snack om att England är överskattade inför mästerskap. Så kanske fallet var tidigare, men inför årets VM har jag inte sett någon som tror England når semifinal ens. Jag tror inte heller laget når så långt, men jag tror ändå den här truppen kan göra det okej i Ryssland. Känslan är att Southgate har byggt ett spel som är bra anpassat för just mästerskap. Stundtals rätt tråkiga/statiska att se på, men defensiven är tajt och längst fram finns en av världens bästa strikers i Harry Kane.

Verkar bli Ashley Young och Kyle Walker som wingers i Englands 3-5-2-system. Framför allt Walker lär vara väldigt delaktig i offensiven med regelbundna överlapp i korridoren. Ser framför mig en matchbild där England för spelet mot ett defensivt rätt välorganiserat Tunisien. Kan tänka mig att Tunisien kommer försöka styra England ut mot kanterna en del, vilket varit lite av en trend det här mästerskapet hittills. Iran, Egypten och Island har gjort detta mer eller mindre framgångsrikt hittills.

Tänkbart lag:
Jordan Pickford; Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire; Kieran Trippier, Dele Alli, Jordan Henderson, Jesse Lingard, Ashley Young; Raheem Sterling, Harry Kane.

Tunisien saknar Msakni, lagets bäste poängplockare i VM-kvalet. Är ett lag som sliter hårt för varandra och är välorganiserade. Gjorde elva mål på sex kvalmatcher (varav fyra i samma match) och min känsla är att de kommer låta England ta tag i taktpinnen och föra spelet här. Svårt att se Tunisien skrapa ihop mer än runt 40% bollinnehav och med tanke på Englands rätt tajta defensiva organisation tror jag inte Tunisien kommer klara av att spela sig till särskilt många egna avslut på mål.

Tänkbart lag Tunisien: Mouez Hassen; Yassine Meriah, Syam Ben Youssef, Dylan Bronn, Ali Maaloul; Ellyes Skhiri, Anice Badri, Ferjani Sassi; Fakhreddine Ben Youssef, Wahbi Khazri, Naim Sliti.


England är inte det mest kreativa laget och jag tror det kan ta ett tag innan de bryter ner Tunisen här. Lär bli en hel del tryck mot Tunisiens mål och jag tror det kommer mynna ut i såväl hörnor som avslut för England här.

This is the stats tab
This is the post tip