Två lag som inte direkt imponerat ställs emot varandra i en högintressant åttondel.

Frankrike - Australien 2-1
Frankrike - Peru 1-0
Frankrike - Danmark 0-0

Argentina - Island 1-1
Argentina - Kroatien 0-3
Argentina - Nigeria 2-1

Preliminära elvor (Whoscored)

Frankrike (4-2-3-1) Lloris - Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez - Kante, Pogba - Mbappe, Griezmann, Matuidi - Giroud

Argentina (4-4-2) Armani - Mercado, Otamendi, Rojo, Tagliafico - Perez, Mascherano, Banega, Maria - Higuain, Messi

Argentina hade en stor portion flax och Lionel Messi. Inte mycket annat har stämt för laget i de tre gruppspelsmatcherna där man till slut hade flyt nog att ta sig vidare genom Rojos mål fyra minuter från slutet. Spelarna tycks ogilla sin tränare Sampaoli - som stått för några helt otroligt märkliga laguttagningar - och man är i mitt tycke alldeles för beroende av att Messi ska lösa biffen.

Frankrike har inte direkt gjort sig känt för att ha den bästa lagsammanhållningen om vi backar tiden och ser tillbaka på några av de senaste mästerskapen. Och spelet har kanske inte varit briljant på vägen hit till åttondelen. Men man kunde rotera mot Danmark och ändå vinna gruppen och är i mina ögon ett bättre lag än Argentina om vi jämför position för position. Det är anfallsuppsättningen med Higuain, Messi, Aguero och Dybala som sticker ut - i övrigt tycker jag att fransmännen är bättre i alla lagdelar.

Argentina känns lite som ett form av luftslott och hade som sagt flyt som ens tog sig så här långt med tanke på vad de presterat. Frankrike vinner och respass Argentina.

SPELTIPS
Jag spelar Frankrike att vinna till 2.40 hos Bethard och FastBet (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip