På tisdag ska den första finalisten koras i Fotbolls-VM 2018!
Jag fortsätter att backa fransmännen och spelar Les Bleus att nå finalen till 1.75 hos LeoVegas och MrGreen .

Vägen fram:
Gruppspel:
Frankrike - Australien 2-1
Frankrike - Peru 1-0
Frankrike - Danmark 0-0

Slutspel:
Frankrike - Argentina 4-3
Frankrike - Uruguay 2-0

Gruppspel:
Belgien - Panama 3-0
Belgien - Tunisien 5-2
Belgien -England 1-0

Slutspel:
Belgien - Japan 3-2
Belgien - Brasilien 2-1

Som jag var inne på mot Uruguay, tycker jag att baguetterna har växlat upp match efter match i mästerskapet. Inte minst offensiven med Antoine Griezmann och Kylian Mbappé i spjutspetsen.
Didier Deschamps har ett minst sagt stjärnspäckat lag, som har truppen helt intakt så vitt vad jag kan se. EM-finalisterna från 2016 fick klara sig utan sin mittfältsdynamo, Blaise Matuidi, i kvartsfinalen mot Uruguay på grund av avstängning. Han är tillbaka i semifinalen.

"De röda djävlarna" som aldrig tidigare tagit en medalj i ett världsmästerskap, är på god väg att skriva in sig i historieböckerna. Den gyllene generationen Roberto Martínez rattar över, är det enda laget i turneringen som har idel segrar under ordinarie tid i mästerskapet. Trots detta, är jag mer imponerad av Les Bleus.
I matchen mot Japan såg Belgien långa stunder helt paralyserade ut, och det var tydligt att mästerskapsrutinen saknades. Efter ett par taktiska missar och bra matchcoachning från Martínez kunde dock belgarna vända på steken, med blotta förskräckelsen. Det är naturligtvis en styrka i sig att vända på matchen. Men att vara så pass illa ute mot Japan, nja, det övertygade inte mig.
I kvartsfinalen mot Brasilien, studsade det minst sagt belgarnas väg. Stjärnorna stod rätt samtidigt som Thibaut Courtois gjorde en av karriärens bättre matcher.
En spelare som långa stunder käkade upp Neymar, var högerbacken Thomas Meunier, men det kostade honom dock ett gult kort. Och således är Meunier avstängd i semifinalen.

Sett till spelarmaterialet är det två jämbördiga lag. Men jag tycker att baguetterna har imponerat mer, samtidigt som mästerskapsrutinen bör vara mer påtaglig hos de mörkblåa.
Dessutom fick Frankrike en ganska tacksam match mot Uruguay, till skillnad från Belgien som fick slita för sina liv i 90 minuter mot Brasilien. Således mer utvilade?

1.75 på att Frankrike når finalen, det hugger jag!

This is the stats tab
This is the post tip