Under 4,5 skott på i första halvlek mål spelas i semifinalen mellan Frankrike - Belgien hos LeoVegas .

Vilken match vi har framför oss i den första semifinalen. Ett Frankrike som växer mer och mer för varje match mot ett Belgien som har den bästa anfallstrion i mästerskapet.

Frankrike krånglade sig vidare från åttondelsfinalen mot Argentina, i en väldigt svängig historia. Det såg stabilare ut mot Uruguay senast i kvartsfinalen. Tog ledningen i slutet av andra halvlek, vilket gjorde att Uruguay fick smaka lite på sin egna medicin, när man mötte ett lågt, kompakt försvarsspel. Det blir numret för svårt för Godins lag utan Suarez radarpartner Cavani, som skadade sig i matchen mot Portugal.

Belgien var på väg ur detta mästerskapet redan mot Japan i åttondelsfinalen. En nick från Vertonghen ändrade på allt för Roberto Martinez gäng. Man fick upp ångan och Japanerna blev aningen för bolltittande i slutet och dessutom en tabbe att skicka upp så många vid den sista hörnan laget fick i slutsekunderna. Det gjorde att Belgien ställdes emot Brasilien i kvartsfinalen. 2-1 seger i det mötet gör att man kommer med ett enormt självförtroende till den här matchen.

Frankrike vill ha kontroll på den här matchen och inte lika svängig som kanske Belgien vill ha det. Fransmännen vårdar rätt så mycket boll och den avgörande passningen slås endast vid bra läge, ingen pass man chansar med allt för ofta. Båda lagen vetl hur mycket första målet betyder i en sådan här match. Jag tror inte man kommer släppa på defensiven i början utav matchen utan det gäller främst att sätta försvarsspelet så får man växa in i matchen ju längre den lider.

Antal skott på mål i matchen är 8,5 eller 9,5. Jag tror inte att det kommer bli mer skott i första halvlek än i andra. Det mest logiska är mer skott i andra då lagen är lite mer trötta och att något lag eventuellt ligger under och måste chansa lite mer, vilket gör att det öppnar upp sig på det sättet.

Jag spelar under 4,5 skott på mål i första halvlek @1.65 hos LeoVegas med 4u.