17:00 på söndag spelas VM-finalen mellan Frankrike och Kroatien på Luzjniki-stadion i Moskva.
Fransmännen får förtroendet - raka ettan synas till 2.00 hos FastBet !

Frankrikes gruppspel:
Frankrike - Australien 2-1
Frankrike - Peru 1-0
Frankrike - Danmark 0-0

Slutspelet:
Frankrike - Argentina 4-3
Frankrike - Uruguay 2-0
Frankrike - Belgien 1-0

Kroatiens gruppspel:
Kroatien - Nigeria 2-0
Kroatien - Argentina 3-0
Kroatien - Island 2-1

Slutspelet:
Kroatien - Danmark 2-1 (straffar)
Ryssland - Kroatien 2-3 (straffar)
Kroatien - England 2-1 (förlängning)

Alla typer av finaler känns ofta väldigt ovissa, med all rätt ska sägas då det är så mycket mer än bara en vanlig fotbollsmatch. Men trots detta tycker jag att det finns värde att tälja i 1x2-marknaden.

Som jag har varit inne på tidigare tycker jag att Frankrike har växlat upp match efter match i mästerskapet. Offensiven har många lyft fram, med Mbappé och Griezmann i spjutspetsen. Men detta till trots, var det några helt andra lirare som fällde avgörandet mot Belgien i semifinalen.
Mittbacksparet, från Real Madrid och Barcelona, Umtiti och Varane var sagolikt bra. Barcelona-backen gjorde matchens enda mål på en hörna, samtidigt som försvaret var helt briljant där Varane var den mest framstående spelaren.
Komplett lag - det finns spets och bredd på alla positioner!

Kroatien har efter ett fantastiskt gruppspel haft en något krångligare väg fram i slutspelet, och nått sin första VM-final i nationens historia!
Faktum är att Balkan-laget legat under med 0-1 i samtliga slutspelsmatcher, vilket visar en otroligt styrka och vinnarmentalitet i laget.
Mittfältet är stjärnspäckat, som säkert många känner till. Men på övriga positioner tycker jag att Les Bleus är snäppet vassare. Men trots detta är det inte kvalitétskillnaden på trupperna som lägger den största grunden för min motivering till spelet.

Frankrike har spelat 270 minuter i slutspelet.
Kroatien har i sin tur spelat 360 minuter i slutspelet, plus två straffsparksläggningar. Med andra ord har alltså kroaterna spelat en hel match mer än Frankrike i slutspelet. Dessutom får Zlatko Dalic mannar en dags mindre vila.

Ett betydligt mer utvilat Frankrike, som jag dessutom håller ett snäpp högre än Kroatien, bör ha riktigt bra chans att lyfta VM-bucklan på söndagskvällen för första gången på 20 år!

This is the stats tab
This is the post tip