Frankrike ställs emot Peru i den andra omgången i grupp C. Matchen spelas på Central Stadium Yekaterinburg. Övriga lag i gruppen är Danmark och Australien.

Grupp C är en intressant grupp i den meningen att alla förväntar sig att Frankrike ska vinna gruppen och övriga lag ska kämpa om andraplatsen. Frankrike ska på pappret vara en mycket bättre nation än samtliga motståndare i gruppen. Men man har också en gedigen skandalhistorik kring landslaget. Jag tror precis som övriga att Frankrike tillslut kommer vinna grupp C, men är inte lika övertygad om att man kommer göra det på ett så överlägset vis som det förväntas av dem. Vilket kommer göra att när man sen går in fotbolls VM s slutdel (slutspelet) så gör man det med en viss oro och med några frågetecken..

Frankrike vann sin kvalgrupp före Sverige. Men prestationerna innehöll en större variation än en ”gott och blandat påse”. 0-0 Vitryssland, 2-1,1-2 Sverige, 4-0 Holland, 0-0 Luxemburg är några exempel på hur prestationerna svajade. Men ingen kan heller ta ifrån Frankrike att man tog sig hela vägen till final i senaste EM mästerskapet som ägde rum på hemmaplan för fransmännen. Det sistnämnda kommer vara något man ständigt försöker påminner sig själva om inför Fotbolls VM i Ryssland 2018.
Man har en gedigen spelartrupp med världsstjärnor i stort sätt på varenda position. Längst bak har man veteranen Hugo Lloris (Tottenham), i mittlåset finner man spelare som Laurent Koscielny (Arsenal), ankaret består av Paul Pogba (Man U) och tillsammans med kreativa gardet Dimitri Payet (Marseille), Antonie Griezmann (atl Madrid), Moussa Sissoko (Tottenham) och Olivier Giroud (Chelsea) kan Frankrike i sina bästa stunder skaka om vilken fotbollsnation som helst. Frankrikes största utmaning under fotbolls VM 2018 i Ryssland är att få till en jämnhet i sina prestationer.

Peru gjorde det bra i sitt kval som lyckades ta sig till Ryssland och fotbolls VM. Man slutade femma i den sydamerikanska kvalgruppen och fick sen gå via ett play off mot Nya Zeeland för att ta sig hela vägen till Ryssland. En av de spelare man har mest koll på i det Peruanska landslaget är mittfältaren Andre Carrillo, som är utlånad ifrån Benfica till Watford. Men den mest profilstarka spelaren i landslaget är utan tvekan den 26åriga mittfältaren Christian Cueva, med sina 169cm är han en otroligt hängiven fotbollsspelare. Med sin uppoffrande spelstil blir han snabbt svår att ogilla.

När man kollar på Frankrikes trupp så SKA man bara göra mål på Peru i Ryssland allt annat är ett stort misslyckande. Och kollar man Perus statistik mot topplagen i det sydamerikanska VM-kvalet så har man lyckats göra mål mot samtliga andra nationer som också gick till VM. Därför sticker oddset på BLGM till 2,35 verkligen ut i mina ögon. Minst 35pugnter för högt.

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip