Iran - Portugal är, lite otippat enligt undertecknad, en högintressant match - då vi får veta vem som ska gå vidare från gruppen.

Portugal står på fyra poäng, lika många som Spanien har. Iran har efter en seger och en förlust tre poäng och behöver vinna mot Portugal för att gå förbi Ronaldos gäng. Vi har sett ett Iran med en riktigt bra defensiv. Väldigt samspelta och man litar på varandra. Kommer nog inte ändra på den taktiken i första halvlek. Första 45 gäller det att hänga med och ge sig själva chansen till andra halvlek.

Portugal har, liksom Iran, också en oerhört bra defensiv. Man ser självförtroendet och lugnet man har även om inte styr spelet och har bollen. Jag tror man är ganska nöjda med ett oavgjort resultat som troligtvis skulle innebära en andraplats.

Iran har inte lyst med sin offensiv och i ärlighetens namn inte skrapat fram så många målchanser mot Marocko och Spanien, men nu ser förutsättningarna annorlunda. Laget måste framåt någon gång i matchen och Portugal lär inte ha några bekymmer med att backa hem och kontra med Ronaldo i spetsen.

Jag spelar Iran över 6,5 skott @1.83 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip