Island ställs emot redan klara Kroatien i den sista gruppspelsmatchen. Men Kroatien har ändå en hel del att spela för eftersom gruppvinnaren slipper troligtvis Frankrike i en åttondelsfinal.

Island behöver vinna den här matchen samtidigt som det måste bli rätt resultat i Nigeria - Argentina som spelas samtidigt. Vinner Island med ett mål så krävs det att Argentina också vinner med ett mål. Vinner man med två så kan Argentina också få vinna med två mål. Det finns en rad olika sätt det kan gå på men till att börja med måste man vinna sin egna match mot Kroatien.

Ett Kroatien som såg väldigt harmoniska ut mot Argentina. Även om Messis gäng inte spelade någon bra fotboll, så är det till en viss del Kroatiens skicklighet som gör Argentina dåliga. Jag tror inte man kommer att vila spelare från start för att riskera att tappa sin förstaplats i gruppen, däremot kan det bli så att man byter ut t.ex. Modric om man skulle ta ledningen i matchen.

Båda lagens tidigare matcher har gått över den här linan med rätt så många skott.
Kroatien - Nigeria 11-14
Kroatien - Argentina 10-15

Island - Argentina 9-26
Island - Nigeria 16 -10

Island behöver gå framåt förr eller senare. Kroatien är väldigt skickliga med boll och kommer skapa chanser över 90 minuter. Jag tror lagen hjälps åt för att klättra över den här linan.

Jag har även hittat ett intressant spel på Island.
Island under 2,5 offsides.
Laget har inte en enda offside i de två inledande matcher. Även om man ska framåt nu så tror jag det blir någon gång under andra halvlek. I första halvlek bör man inrikta sig på försvar. bet365 sticker ut rejält med under 2,5 till 1.80. Kan jämföras med Unibet som har under 1,5 till 1.65.

Jag spelar över 20,5 skott i matchen @1.83 med 4u.
Island under 2,5 offsides @1.80 med 6u. Båda spelen hittas hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip