Tar över 2,5 mål i Japan-Polen hos FastBet och Bethard .

Dags för avslslutning i grupp H. Japan kan gå vidare vid förlust, men behöver nypa en pinne för att avancera av egen kraft oavsett. Går även vidare oavsett om Colombia och Senegal kryssar. Polen utslagna. Tabellen:

1 Japan 2 1 1 0 4-3 4
2 Senegal 2 1 1 0 4-3 4
3 Colombia 2 1 0 1 4-2 3
4 Polen 2 0 0 2 1-5 0

Polen är en av besvikelserna i VM. Dåligt spel, tjafsigt och bara ett mål framåt. Tror ändå att det finns en viss revanschlust i laget här. Det är ändå VM vi snackar om och en sån som Lewandowski har gått mållös såhär långt. Tror de vill få med sig något från sista matchen för att minimal-rädda det som räddas kan.

Japan hade lite flax som fick möta 10 colombianer i nästan hela öppningsmatchen. Visade ändå upp en viss defensiv sårbarhet där, vilket de även gjorde mot Senegal (2-2). Så visst borde polackerna kunna göra något mål här.

Tycker även Japan imponerat anfallsmässigt. Fyra mål på två matcher är det få lag som mäktat med. Tekniska spelare som springer mycket, många deltar i anfallsspelet. Kryss är okej för japanerna till att börja med, men tror inte att de kommer gå för 0-0 här – och tror inte Polen kommer gå mållösa.

Polens försvar har sätt tillräckligt virrigt ut för att även de japanska målmöjligheterna ska kännas fina.

2-1 Japan?

This is the stats tab
This is the post tip