I den andra omgången av slutspelet av fotbolls-VM i Ryssland möts grupp H ledarna Japan och Senegal på Central Stadium i Yekaterinburg. Båda lag har vunnit sina premiärer med 2-1 men i mitt tycke är det deras motståndare som har underpresterat. Att detta möte ska bli något målkalas är det knappast någon som tror på. Minst av allt ser jag att det ska vara någon större sannolikhet till att båda lag ska göra mål på varandra.

Japans första motståndare var Colombia - ett lag som jag var övertygad om skulle skrälla positivt. Men efter tre minuter så bjöd Carlos Sanchez inte bara på en straff utan också på en utvisning, vilket skulle bli avgörande då Japan skulle få spela i princip då hela matchen med en man mer på planen. Även om Japan inte lyckades hålla nollan mot Colombia, där Juan Quintero gjorde ett turligt mål på en frispark, så försvarade de sig väl och kunde i den andra halvleken avgöra matchen med ett mål av Yuya Osaka, när Colombia pressade som mest. Men näst ut möter de Senegal som absolut inte kommer att pressa och spela så pass högt som Colombia gjorde.

Senegal hade ett skott på mål mot Polen och vann matchen med 2-1. Lustigt. Det första målet var ett självmål från Thiago Cionek och sedan utnyttjade Mbaye Niang i princip Senegals enda farliga läge. Då stod det 2-0 och sedan lyckades Senegal försvara sig ypperligt fram tills slutminuterna då Grzegorz Krychowiak ändå reducerade - men längre än så kom inte Polen. Senegal, som endast hade 41 % av bollinnehavet, spelade starkt defensivt, så pass att jag är övertygad om att det kommer att bli svårt för alla motståndare att göra mål på dem.

Då båda lag vann sina första matcher så är inte ett kryssresultat fy skam för något av lagen. Blir det så att något av lagen gör ett första mål så kommer det laget att fokusera allt på att försvara ledningen. Oavsett vilket lag det blir så kommer det inte att vara lätt att bryta igenom försvaret - då båda lag har försvarat sig väl i starten av turneringen. Därmed finner jag ett värde i att spela på att båda lag inte gör mål till 1.75 i odds hos MrGreen och LeoVegas .
---
Preliminär startelva Japan: Eiji Kawashima, Gen Shoji, Yuto Nagatomo, Hiroki Sakai, Maya Yoshida, Gaku Shibasaki, Genki Haraguchi, Shinji Kagawa, Takashi Inui, Makoto Hasebe & Yuya Osako.

Preliminär startelva Senegal: Khadim N'Diaye, Kalidou Koulibaly, Salif Sane, Youssouf Sabaly, Moussa Wague, Idrissa Gana Gueye, Sadio Mane, Alfred N'Diaye, Ismaila Sarr, Mame Biram Diouf & Mbaye Niang.
---

This is the stats tab
This is the post tip