England - Panama 6-1
England - Belgien 0-1
England - Colombia 1-1 (straffseger)
England - Sverige 2-0

Vilka går till final och vilka får lira om brons? Ja, det känns lite fördel England men Kroatien har självklart en bra chans. Jag tycker kanske inte att Englands offensiv imponerat överdrivet mycket. Det är försvarsspelet som är deras största styrka. Sverige hade inte mycket eget offensivt spel men försvarsmässigt såg det faktiskt rätt lugnt ut innan England fintade bort Granen på en hörna och lät Emil Forsberg ställas mot tunge Maguire.

Det målet föll i den 30:e minuten i en annars låst match där och då. Jag tror att Kroatien kommer med stor respekt för England och kommer att rikta in sig på kontringar/individuell skicklighet. Dessutom lär man inte vilja ge bort hörnor och frisparkar i onödan med tanke på vad England visade för styrkor mot Sverige. Samma sak med England som inte lär tokblåsa från första minut utan planen är nog att nöta ner Kroatien. Harry Kane hade exempelvis knappt något på hela matchen mot Sverige så det går att låsa ner Englands 3-5-2-uppställning.

Preliminära elvor (Whoscored)

Kroatien (4-2-3-1) Subasic - Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic - Rakitic, Brozovic - Rebic, Modric, Perisic - Mandzukic

England (3-5-2) Pickford - Walker, Stones, Maguire - Trippier, Alli, Henderson, Lingard, Young - Kane, Sterling

SPELTIPS
Jag tror på en avvaktande inledning och kan mycket väl se att inget mål görs före 35:00 hos bet365 (2/5 units). Finns under fliken "mål".