Två spel i Nigeria-Island:
Under 0,5 mål i första halvlek hos LeoVegas .
Nigeria att "vinna" hörnstatistiken, 2.10 FastBet och Bethard .

Andra rundan i den här gruppen, som ser ut såhär:

1 Kroatien 1 1 0 0 2-0 3
2 Argentina 1 0 1 0 1-1 1
2 Island 1 0 1 0 1-1 1
4 Nigeria 1 0 0 1 0-2 0

Ett blekt Nigeria föll rättvist mot Kroatien med 2-0 och har därmed macheten mot strupen här. Ö-borna däremot nöp en pinne mot Messis Argentina och kan gå in i den här matchen lite mer avslappnat.

Island gick in i Argentinamatchen med en rätt defensiv taktik, vilket knappast var oväntat. Som vanligt välorganiserade och tajta bakåt. Stod lågt och försökte pressa ut Argentina på kanterna. Hörnstatistiken summerades till 10-2 i Arg-favör till slut. Tror inte Island kommer agera särskilt annorlunda här - lär låta ett begränsat Nigeria ha en del boll. Tror inte Nigeria kommer ha kreativitet nog att bryta ned Island särskilt ofta. Känslan är att Nigerias anfallsspel snarare, som mot Kroatien, kommer stranda efter Moses-rush längs kanten. Tror ändå Nigeria blir spelförande här.

0-0 i halvtid känns som ett bra spel med tanke på utgångsläget. Nigeria skapade väldigt lite mot Kroatien och släppte i ärlighetens namn inte till särskilt mycket heller. Räknar med att det här blir rätt låst till en början. Ställningskrig och två lag som vill bjuda på väldigt lite. Pokerdragen och gamblandet får vänta till andra halvlek - då framför allt Nigeria måste chansa/öppna upp för att ta hem segern. Utgår från att Island trivs med 0-0 en bit in i matchen då det kommer kunna uppstå fina kontringslägen för deras del i andra halvlek.

Ska vi säga 0-0 i halvtid, isländsk kontring till 1-0 i andra och lite nigerianskt tryck som ger en del hörnor i slutet?

This is the stats tab
This is the post tip