Vi har precis sett hur Kroatien lekte bort Argentina i en match som slutade 3-0.
I samma grupp ställs nu Nigeria emot Island, där båda lagen fortfarande ses med ganska goda chanser att gå vidare.

Vi börjar komma så långt in i gruppspelet att man kan börja räkna och spekulera vad som skulle hända om det laget vinner eller tvärtom - och jag älskar det!

Nigeria behöver en vinst här för att ha en rimlig chans att gå vidare. Skulle man kryssa behöver man slå Argentina (som vid det läget också kan gå vidare vid en vinst) i den sista matchen för att hoppas att - redan klara - Kroatien gör jobbet mot Island. Så vinst är det som gäller och jag tror man går in i den här matchen med tron på att chanserna är stora att göra just det. Man spelade rätt okej mot Kroatien, ett självmål och en straff skiljde lagen emellan på resultattavlan efter 90 minuter. Man sköt totalt 14 skott i premiären.

Island har ett kanonläge efter Kroatiens vinst mot Argentina. Skulle man vinna den här matchen kan man spela kryss mot Kroatien för att säkra andraplatsen. Kroatien vinner gruppen med den poängen så det borde man vara nöjda med även i det kroatiska lägret. Vid kryss behöver man troligtvis vinna mot Kroatien och det är betydligt svårare, för då måste man få hål på defensiven som Kroatien har.

Vi har två lag som båda ser dörren in till en åttondelsfinal. Det gäller att ta läget och vinna den här matchen - det borde ge en rätt trevlig match. Bollinnehavet ligger på 56% till Nigerias fördel, och där tror jag vi hamnar också. Ett Nigeria som måste framåt och bör styra det mesta utav spelet ska ha betydligt bättre chanser att lösa tio skott än vad oddsen säger.

Risken finns att Nigeria gör ett tidigt mål men jag litar på att Islands defensiv är så kompakt och bra som den varit tidigare. Är den bara det så har jag svårt att se hur Nigeria ska lyckas hamna under den här linan.

Jag spelar Nigeria över 9,5 skott @1.66 hos bet365 med 4u.

This is the stats tab
This is the post tip