Ett par intressanta specialspel till tisdagens VM-matcher.

Senegal ö3,5 hörnor till 1.61 hos Bethard .

Tycker generellt att Senegal känns lite underskattade i den här matchupen, vilket såklart bidrar till nedpressade linor vad gäller hörnor, avslut m.m. Visst, de afrikanska lagen har inte rosat marknaden hittills, men det här känns som en låg lina för Senegal. Laget har en bra offensiv i Sadio Mané, Keita Balde och Sakho m.fl.

Ett gäng mycket sämre fotbollsnationer Polen mötte i VM-kvalet klarade en 3,5-lina lätt. Tror det här blir en jämn match mellan två lag som båda kommer försöka ha ett kreativt eget anfallsspel. Känslan är att Senegal kommer ha en del boll och spel på Polens planhalva, vilket bör kunna leda till en del hörnor. Bollinnehavslinan är 50/50 - så det bör bli en del boll för Senegal, som inte lär uppträda lika defensivt som andra afrikanska lag gjort.

Polen är knappa favorier vad gäller 1x2-odds, så det är inte helt otroligt att Senegal vid något tillfälle kommer ligga under här - vilket öppnar för att de har ännu mer boll offensivt mot ett backande Polen.

Nej, minst fyra hörnor borde Senegal ha mycket goda möjligheter att skaa fram.


Över 7,5 skott på mål i matchen, 1.72 hos LeoVegas .

Redan nämnt Senegals offensiv, men även Polen har en vass sådan. Lewandowski backas upp av en stabil offensiv mittfältstrea. Tror som sagt vi får två lag som kommer försöka anfalla och ha ett eget spel här, vilket kommer bidra till avslut som gör att vi klättrar över 7,5-linan.

Flera afrikanska lag (Tunisien, Nigeria och Egypten) har valt att agera väldigt defensivt i sina matcher. Senegal med Mané i spetsen är mer kapabla att spela sig till egna lägen. Tror det här kan bli en rätt böljande historia med två lag som verkligen vill vinna här, mot den bakgrunden känns en 7,5-lina låg.

This is the stats tab
This is the post tip