Portugal ställs emot Marocko i andra omgången i grupp B. Matchen spelas på Luzjnikistadion i Moskva. Övriga lag i gruppen är Spanien och Iran.

Grupp B är en grupp men två tydliga skiktningar. Det är Spanien och Portugal som slåss om att bli 1:a och 2:a i gruppen. Och Marocko och Iran går en fight om att inte sluta sist i sin grupp i fotbolls VM 2018.

Portugal kommer till VM i Ryssland som regerande Europamästare. Man har även med sig ett fantastiskt VM-kval i bagaget. Man släppte endast in två mål under hela kvalet. Cristiano Ronaldo är givetvis nationens stora fixstjärna men kanske också hela VM:s??
Förutom Cristiano Ronaldo (Real Madrid) så figurerar även spelare som Joao Moutinhio (Monaco) som kommer bidra med rutin i truppen. Även den unga kreativa mittfältaren Bernardo Silva (Man City) kommer göra sitt första stora mästerskap och han vara en spelare man ska hålla ett lite extra öga på.

Marocko har i sin tur skrivit nutida historia. Det råder nämligen fotbollsfeber i landet efter det blivit klart att man nu lyckats för första gången på 20 år ta sig till ett stort fotbollsmästerskap. Detta gjorde man dessutom genom att inte släppa in ett enda mål under hela kvalet. Den klart viktigaste spelaren för landet är och för det välfungerande försvarsspelet är Medhi Benatia (Juventus). Ett annat namn att lägga på minnet är Marockos framtidshopp, Achraf Hakimi (Real Madrid). Han är bara 19 år men har redan hunnit med att debuterat och gjort mål för sitt klubblag Real Madrid. Frågan är om det är i VM i Ryssland som den frejdiga ytterbacken ska få sitt stora genombrott?

Matchbilden kommer man kunna räkna med att Portugal ska styra. Men om man kollar på det senaste stora mästerskapet så spelade man många tajta och målsnåla matcher. I det mästerskapet som man också tillslut gick och vann spelade man bara över linan på 2,5mål en gång. Lägger man där till Marockos kval-statistik på noll insläppta mål så kan vi nog förvänta oss en mål-snål batalj även här. U2,5 mål är helt klart spelbart till 1,68.
1–0, 2-0??

Speltips: Under 2,5 mål hosUnibet

This is the stats tab
This is the post tip