Längtan är snart över! Det ska snart sparkas igång, vilket innebär en hel månad med en massa fin fotboll.

Öppningsmatchen står hemmanationen Ryssland för tillsammans med Saudiarabien.
Ett Ryssland som har höga förväntningar på sig i den här matchen, men som inte sett så bra ut i träningsmatcherna inför mästerskapet. Ska man ha någon chans att ta sig vidare från gruppen så behövs det tre poäng mot Saudiarabien (som är det sämre laget på pappret i den här gruppen).

Saudiarabien ses som ett av de sämre lagen i hela turneringen, trots att man hamnat i den lättaste gruppen på förhand känns man långt ifrån att ta sig vidare till en åttondelsfinal.

Öppningsmatcher överlag brukar inte vara ett sprudlande spel där vi får se massvis av mål, utan snarare ett kontrollerat spel där det är oerhört viktigt att inte släppa in första målet. Jag tror inte den här matchen blir något undantag när det gäller den punkten. Ryssland kan nog komma undan med en 1-0-vinst i den här matchen. Men det bästa spelet för mig är underspelet när det gäller antal skott på mål. Vanligtvis när dessa spel erbjuds (mest i Champions League) så får vi en lina på 9,5, lite beroende på vilka som möts. Nu får vi en 13,5, där dessutom överspelet är favorit till 1.75. Den går jag emot och pockar underspelet till nästan dubbla smeten med en hög insats.

Jag spelar under 13,5 skott på mål @1.98 med 6u hos Nordicbet .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip