Schweiz har, efter ett kryss mot Brasilien samt en vinst mot Serbien, skapat sig en väldigt bra position inför den sista gruppspelsmatchen. Costa Rica är redan utslagna efter två förluster.

Schweiz har imponerat mycket på mig. Man har ett ganska skapligt lag med några guldklimpar som ska bära laget. Xhaka måste skava på mittfältet och göra det allmänt jobbigt för motståndarna. Shaqiri ser ut att ha hittat formen och är ständigt ett hot på offensiv planhalva.

Costa Rica har ändå gjort det okej. Man släppte in ett frisparksmål mot Serbien efter knappa timmen. I övrigt en rätt så jämn match med lika mycket bollinnehav för båda lagen. Brasilien spräckte deras nolla först på övertid. Sen kunde även Neymar göra sitt första mål för turneringen några minuter senare. Jag tror man kommer vilja avsluta på ett bra sätt. Förhoppningarna om att gå vidare för inte jättestora inför turneringen så känslan är att man vill försöka göra mål och ta poäng i mästerskapet för att sätta något avtryck.

Det har svängt duktigt i Schweiz tidigare två matcher och även om det räcker med en poäng i den här matchen så känns det inte som deras filosofi att bara rulla av tiden. Lättare dessutom att våga spela fotboll när man möter ett sämre lag på pappret.

Övriga bolag har lagt linan på Ö/U 24,5 skott. bet365 erbjuder över 20,5 till 1.80. Den nyper vi.

Jag spelar över 20,5 skott @1.80 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip