Serbien möter Schweiz i andra omgången av grupp E. Matchen spelas på Kalliningrad Stadium. Övriga lag i gruppen är Brasilien och Costa Rika.

Ytterligare en match i andra omgången som förmodligen kommer avgöra vilket av lagen som kniper andraplatsen i gruppen.

Serbiens största signum är det starka försvarsspelet. Där man framförallt lutar sig emot Branislav Ivanovic (Zenit St Petersburg) och Aleksander Kolarov (Roma). Ytterligare en spelare som är värld att nämna ur det Serbiska landslaget som kommer åka till Ryssland och fotbolls VM 2018 är Nemanja Matic (Man U). Serbien såg till att vara rejält svårslagna i VM-kvalet, man förlorade endast en match. Man vann sin kvalgrupp före nationer som Österrike och Irland.

Schweiz tvingades till play off för att säkra sina VM-biljetter. Detta trotts att man bara förlorade en match i sitt VM-kval. Schweiz är en uppstickare som fotbollsnation för många. Man har en ljus framtid när det handlar om landslagsfotboll. Man lutar sig likt Serbien emot en stark defensiv. Man har försvarare som Stephan Lichtsteiner (Juventus), Fabian Schär (Deportivo), Manuel Akanji (Borusia Dortmund).

Det är två lag med mycket starka försvar som ställe emot varandra, addera matchens gedigna betydelse. Detta är en match inget av lagen har råd att förlora. Det kommer handla om riskminimering fullt ut. Man vill inte utsätta sitt lag i situationer där risken för misstag ens existerar. Ett resultatspel på 0-0 till 8,50 (Leo Vegas) lockar. Men väljer ändå i matchen att gå på U2,5 mål. Vilket känns givet för mig!

0-0!!

This is the stats tab
This is the post tip