I den andra omgången av VM-slutspelet i Ryssland har vi ett helt öppet möte i grupp E mellan Serbien och Schweiz på Kaliningrad Stadium. Marknaden har Schweiz som en pytteliten favorit till att vinna mötet och under 2,5 mål i matchen som en kraftig favorit. Jag är helt enig där och dessutom tycker att sannolikheten på att båda lag ska göra minst ett mål vardera är inte så sannolikt - med tanke på hur de har spelat i den första omgången.

Serbien vann sin första match, genom att slå Costa Rica med 1-0. Mål kom efter en perfekt frispark av Aleksandar Kolarov, men i övrigt hade inte Serbien skapat så många chanser. Serbien spelade ganska tufft och fysiskt och försvarade sig väl i matchen, även om offensiven inte skapade fler än fyra skott på mål. Aleksandar Mitrovic hade ett friläge men sköt mer eller mindre på målvakten. Så jag anser inte att anfallsspelet är helt på topp hos serberna, samtidigt som försvaret gjorde en mer än stabil insats.

Efter att ha släppt in ett skott från Philippe Coutinho, som var helt otagbar för målvakten Yann Sommer, så resten sig Schweiz och försvarade sig mycket väl resten av matchen. Steven Zuber lyckades nicka in kvitteringen, efter en mycket diskutabel putt i ryggen på mittbacken Miranda. I övrigt skapade inte Schweiz så mycket vasst offensivt och vid omställningar fyllde de på bra, men klarade ändå inte att skapa något farligt. Det som imponerade på mig mest var hur skickligt Schweiz försvarade sig mot brassarnas anfall gång på gång. Ett stort eloge till backlinjen som hade full kontroll i den andra halvleken och det är just det spelet som Schweiz tar mig sig i matchen mot Serbien.

Mötet mellan Serbien och Schweiz kommer att bli det första mötet inbördes och ett oerhört tufft sådant. Detta blir allt annat än ett målkalas. Även om något av lagen lyckas näta så ska det mycket till för att båda lag ska göra det. Därmed finner jag ett stort värde i att spela på att båda lag inte gör mål till matchen till 1.80 i odds hos LeoVegas .
---
Preliminär startelva Serbien: Vladimir Stojkovic, Aleksandar Kolarov, Dusko Tosic, Nikola Milenkovic, Branislav Ivanovic, Nemanja Matic, Luka Milivojevic, Adem Ljajic, Sergej Milinkovic-Savic, Dusan Tadic & Aleksandar Mitrovic.

Preliminär startelva Schweiz: Yann Sommer, Ricardo Rodriguez, Manuel Akanji, Fabian Schaer, Stephan Lichtsteiner, Granit Xhaka, Valon Behrami, Steven Zuber, Blerim Dzemaili, Xherdan Shaqiri & Haris Seferovic.
---

This is the stats tab
This is the post tip