Under 3,5 skott på mål i första halvlek spelas.

Dagen är här som gör att nästan två nationer stannar upp. Sverige har nog tagit den tuffaste resan för att komma hit. Slagit ut många stornationer och det är i just sådana här matcher som Janne Anderssons lag lyfter. Når höjder med ett kollektivt som är extremt ovanligt att se i den fotbollsvärld vi lever i idag.

Sverige kommer göra detta svårt för engelsmännen. Det kommer se liknande ut som det gjorde mot Tyskland. Kommer säkert vilja ge lite extra stryk på Lingard och Sterling. Oerhört bra spelare men fysiken är inte deras styrka så kan man ligga och skava där har man vunnit en del av matchen.

England har också tagit sig hit tack vare ett kollektiv som landslaget inte haft på flera år. Sen är spetsen betydligt bättre hos England än vad vi har. Är här det väldigt många som kan göra sin spelare och avgöra men matchen, men vi får hoppas att Sverige kan stå emot.

Det här kommer bli kamp med inte så mycket finlir. Skönspel är inget Janne strävar efter utan det ska gå rakt och man ska lyfta upp spelare på fasta situationer, för att sedan backa hem och ha bollen på rätt sida av så många spelare som möjligt. England känner trycket från hemmaplan och här ska man gå vidare - Sverige ska inte sätta stopp för en semifinal. Jag har svårt att se att England bara kommer rusa fram i inledningen.

I Sveriges match mot Schweiz slutade det med sju skott på mål.
I Englands match blev det sex skott på mål.
Detta var under 90 minuter. Vi erbjuds under 3,5 i första halvlek som brukar vara mer avvaktande än andra halvlek, då man riskerar lite mer.

Jag spelar under 3,5 skott på mål i första halvlek @1.85 hos LeoVegas med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip