Tar 0-0 som correct score i halvtid i Sverige-Schweiz. Alltså under 0,5 mål i första halvlek.

Schweiz går in i den här matchen med två tunga avbräck i form av Lichsteiner och Schär. Halva backlinjen missar alltså åttondelen, vilket är negativt för deras del. Tror att deras frånvaro ironiskt nog kommer leda till ett mer försiktigt och defensivt Schweiz. Åtminstone till att börja med. Schweizarna bör ha stor respekt för Sveriges omställningsspel, som sårat både Tyskland och Mexiko.

Hur Sverige spelar vet vi:
Låg risk, tajt försvarsspel. Motståndarna får gärna ha mer boll. Den här gången verkar Gustav Svensson gå in och ersätta avstängde Seb Larsson. Det ger en ännu mer defensiv balans på laget, då Seb har ett bättre offensivt passningsspel än Gurra.

Otroligt mycket på spel och en enormt stor match för alla spelare i bägge lagen. Första målet i matchen blir enormt key här - vilket såklart båda lagen är medvetna om. Tror att det här blir en försiktig och taktisk historia mellan två lag som kommer lägga mycket fokus på att inte släppa in mål/bjuda på något snarare än skapa något själva.

0-0 i halvtid känns som en bra startposition i matchen. Bör gå att spela över 0,5 mål LIVE i första halvlek om spelet ser öppet ut, vilket hade förvånat mig. Även 0-0 i matchen, till odds 6.75 känns som ett bra spel här.