Speltips: Sverige - Sydkorea

Sport: Fotbolls-VM
Spelstopp: 2018-06-18 14:00
Land: Ryssland
Liga: VM 2018
Odds: 2.15
Tips: 1
Sverige möter Sydkorea i öppningsmatchen av grupp F i VM 2018. En match som är extremt viktig för båda lagen då en förlust troligen innebär att det blir omöjligt att gå vidare till slutspelet då övriga lag i gruppen är Tyskland och Mexiko. Matchen spelas på Nizhny Novgorod Stadion i Novgorod.

Okej, genrepen mot Danmark och Peru var inte övertygande. Men jag tror att Sverige och förbundskapten Janne Andersson har en högre växel att lägga in i denna nyckelmatch för avancemang.

Senaste matcher:

Sverige – Chile 1-2
Rumänien – Sverige 0-0
Sverige – Danmark 0-0
Sverige – Peru 0-0

Ja, offensiven har inte direkt sprakat inför VM-premiären. I de två sista matcherna, det ändå börjat brännas, så har firma Toivonen och Berg haft svårt att skapa målchanser, Emil Forsberg har inte heller visat prov på vad han kan.

Samtidigt är vänskapsmatcher en annan grej. Nu kommer pulsen att gå upp, fokus bli så brutalt mycket större och alla vet att det här är en nyckelmatch för det svenska landslaget. Både Mexiko och framförallt Tyskland blir tuffa nötter att knäcka – men tre poäng mot koreanerna skulle bana väg för en andraplats.

Stadion Nizhniy Novgorod är skådeplatsen för Sverige och jag tror att den ”gula väggen” kommer bära fram det sammansvetsade laget till tre poäng.

Sveriges troliga elva i VM-premiären mot Sydkorea.

Robin Olsen --- Mikael Lustig Victor Nilsson-Lindelöf Andreas Granqvist Ludwig Augustinsson --- Emil Forsberg Albin Ekdal Sebastian Larsson Viktor Claesson --- Ola Toivonen Marcus Berg

Sydkorea har värmt upp inför VM med följande resultat: Torsk 1-2 mot Nordirland, 2-3 mot Polen, seger 2-0 mot Honduras, torsk 1-3 mot Bosnien och i genrepet 0-0 mot Bolivia.

Spelare att se upp med är främst Tottenhams Son Heung-min, Kwon Chang-Hoon (Dijon), Lee Jae-Sung (Jeonbuk) och Hwang Hee-chan (Red Bull Salzburg).

SPELTIPS
Jag tror och hoppas att Sverige kommer nöta ner ett Sydkorea som inte är på samma nivå som för ett par mästerskap sedan. Spelar Sverige att vinna till 2.15 hos Fastbet och Bethard (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
  Sverige - Sydkorea
Spela på Speltips Sverige - Sydkorea
LelleSandahl - 12 Juni 2018 - 15:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Leonardbd - 2018-06-17 23:07

Unibet erbjuder 4.20 för Sverige vinst!


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
00:00  Chicago - Minnesota
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.92
02:20  Bears - Vikings
Amfotboll - NFL - Vikings moneyline
2.12
21:00  Frankrike U21 - Spanien U21
Fotboll - Vänskapsmatch - BLGM
1.76

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming