Under 9.0 skott på mål asian.
Det innebär vinst vid åtta eller färre.
Pengarna tillbaka vid exakt nio.
Förlust om det blir tio skott på mål eller fler.

Det är dags för Sverige att göra entré på planen. Jag hade hellre sett att vi mött Tyskland i premiären för då kan vi gå ut och spela utan press - det är då Sverige är som bäst.

Istället föll det på Sydkorea i premiären och då krävs det troligtvis tre poäng om vi ska ha något med avancemang att göra. Vi har sett det i tidigare mästerskapspremiärer när vi behövt vinna, att vi inte riktigt får till det. Det pratas om att de mentala förberedelserna är bättre nu än vad de var förr och vi får hoppas att det kan bära Sverige till en bra start på mästerskapet.

Sydkorea känns inte i någon harmoni i laget, det har även storstjärnan Heung-min Son pratat öppet om. Han sa att det behövs en bra match mot Sverige för att vända den något negativa bilden laget skaffat sig. Förlorade genrepet mot Senegal med 2-0. Innan dess slutade det 0-0 mot Bolivia.

Det känns som en premiär som kan bli tråkig - om man inte håller på något lag. För oss svenskar så är det ju skit samma hur matchkvalitén är bara poängen trillar in. Detta är två lag som måste göra det kollektivt för att ha någon chans att nå Mexiko och Tyskland. Sen så finns det Son i Sydkorea och Forsberg i Sverige som behöver kliva fram och visa vägen för sina respektive lag. Men någon sprakande tillställningen där det böljar fram och tillbaka lär vi inte se. Två lag som kommer vilja ligga rätt samt kunskapen att veta hur viktigt det där första målet är.

Jag tycker vi ser linor som 6,5 och 7,5 på liknande matcher i mästerskapet, med två lag som är hyfsat jämna och är underdogs för att gå vidare från gruppen. Då hänger jag inte med varför vi till den här matchen får 8,5 och 9.0 - därav kliver jag in på underspelet.

Jag spelar under 9.0 skott på mål @1.80 hos Bethard med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip