Tyskland asian hcp -1,5 mot Sydkorea hos FastBet och Bethard .

Alla har väl koll på utgångsläget inför gruppavslutningen:
1 Mexiko 2 2 0 0 3-1 6
2 Tyskland 2 1 0 1 2-2 3
3 Sverige 2 1 0 1 2-2 3
4 Sydkorea 2 0 0 2 1-3 0

Finns en chans för Tyskland att gå vidare på kryss, men utgår från att de kommer spela för seger här då allt annat vore idiotiskt.

Det sena segermålet för Tyskland i matchen mot Sverige var naturligtvis brutalt viktigt för fortsättningen. Dels för chanserna att avancera, men även psykologiskt för truppen. Att vända på steken och få in ett segermål när laget är 11 mot 10 är sånt som ger en enorm energiboost. Tycker även tyskarna såg klart bättre ut mot Sverige jämfört med Mexiko. Även om det finns mer att ta av fortfarande så såg offensiven vassare ut den här gången.

Sydkorea är ett av VM:s svagaste lag för mig.
- Sverige kunde och borde ha vunnit med mer än ett mål i premiären.
- Mexiko gjorde inte någon särskilt bra match men vann ändå rättvist.

Nu är chansen till avancemang mindre än minimal och de ställs mot ett tyskt lag med vittring på åttondel och som nog fortfarande har ett inre revanschsug efter Mexikomatchen. När Tyskland tar ledningen tror jag det kan rinna på här. Kan bli lite utcheckning från Sydkoreas sida när (ja, det känns som "när" snarare än "om") Tyskland väl tar ledningen.

Tvåmålsseger för tyskarna känns som ett mycket bra spel här. Tror även asian -2 (push och pengarna tillbaka på tvåmålsseger) på Tyskland är ett alternativ då allt annat än en klar tysk seger hade överraskat mig stort.

This is the stats tab
This is the post tip