Det börjar närma sig Sveriges VM-premiär mot Sydkorea - men redan dagen innan får vi den andra matchen i Sveriges grupp.

Tyskland går, som i varje mästerskap, in i turneringen som en av favoriterna, än mer favorit att vinna den här gruppen.
Det mest anmärkningsvärda är att Manchester City-stjärnan Leroy Sané inte har fått åka med till Ryssland. Varit en av de bättre i Premier League på sin ytterkant med sin speed.

Tyskland har, trots Sané, har ett oerhört bra lag. Man kommer vilja ha mycket boll och kontrollera matchen. Sista träningsmatchen innan man reste till Ryssland var mot Saudiarabien - den slutade 2-1 till Tyskland. Innan dess blev det överraskande förlust mot Österrike med samma siffror. Det har inte sett så fläckritt som det kan göra för den tyska maskinen, men ska nog inte dra allt för stora växlar då träningsmatcher är en väldigt stor skillnad kontra mästerskap.

Mexiko har haft det struligt med förberedelserna inför VM. Det har handlat om mycket utanför planen, men även fotbollen ser lite knackigt ut. Genrepet mot Danmark slutade med förlust med 2-0. Lär backa hem och lura på sina kontringar med kvicka fötter i offensiven.

Som vi har sett i inledningen av mästerskapet så är det tillknäppta matcher. Visst, det har blivit en hel del mål men det har inte skapats så mycket, egentligen. Ingen match har gått över den här linan än så länge.

Jag tycker inte att överspelet ska vara såpass stor favorit som den faktiskt är.
Jag spelar under 10,5 skott på mål @2.10 hos bet365 med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip