Tabellfemman Kristianstad gästas av Önnered på hemmaplan i måndagens enda match från inhemska Handbollsligan. Hemmalaget är favoriter här och jag tror de tar en bekväm seger inför sin hemmapublik.

Hemmalaget Kristianstad har inlett säsongen med tre segrar, två oavgjorda och en förlust. Detta ger en total poängskörd på 8 inspelade poäng med en målskillnad på 169-152.
På hemmaplan har Kristianstad bara två seriematcher genomförda så här långt. Senast de agerade hemmalag hade de Hallby på besök och då vann hemmalaget tämligen enkelt med 34-21.

Önnered kommer närmast från förlust på hemmaplan och detta mot Sävehof som gästade då och vann med 32-25. Omgången innan det hade Önnered Malmö på bortaplan och även då förlorade man och då genom 28-24 som slutresultat.
Faktum är att Önnered är uppe i tre raka utan seger eller ens poäng då de innan Malmö-matchen även förlorade mot Guif på hemmaplan genom 33-26.

Senast Önnered gästade Kristianstad föll de med 33-20.
Därefter har Kristianstad även ett besök i Önnered, då vann gästerna med 34-22, så vanligtvis skiljer det en hel del i kunnande mellan dessa lag.

SPELTIPS
Kristianstad -5,5 mål till 2.05 hos bet365 .
Jag tror det fortsätter skilja för mycket i kunnande mellan dessa lag och snöar in på att hemmalaget ska vara bra nog för en ny bekväm seger, speciellt på hemmaplan.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip