Har följt handbollen i OS från början och tycker det är riktigt roligt och spännande att kika på. Norge är för mig världens bästa lag. Man har så många som kan avgöra och det är världsspelare på varenda position. Heidi Löke som har varit med många år, håller fortfarande absolut världsklass i det hon gör. Sådan kontroll inne på linjen är väldigt ovanligt att skåda.

Ryssland är också ett jättebra lag som är det enda laget som vunnit varenda match så här långt i turneringen. Man har en riktigt stark offensiv medan defensiven finns att jobba på.

Ryssland matcher i turneringen:

Ryssland - Sydkorea 30-25
Frankrike - Ryssland 25-26
Ryssland - Sverige 36-34
Ryssland - Argentina 35-29
Nederländerna - Ryssland 34-38

Kvartsfinal:
Ryssland - Angola 31-27

Man gjorde klart mest mål i gruppen. Men man släppte också in mest mål bland alla lag tillsammans med det sämsta laget som var med i turneringen, Argentina.

Norges matcher har sett ur enligt följande:
Norge - Brasilien 28-31
Spanien - Norge 24-27
Norge - Angola 30-20
Montenegro - Norge 19-28
Norge - Rumänien 28-27

Kvartsfinal:
Sverige - Norge 20-33

Jag såg Norge-Sverige i kvarten i hopp om att Sverige kunde skaka Norge. Efter några minuter ledde Norge med 6-0 och hoppet slocknade innan man hann blinka. Man var totalt överlägsna på varenda position. Man förlorade första matchen mot Brasilien och sedan dess har man steppat upp. Man har gjort minst 27 mål i en match.

Ryssland har gjort över 30 i 5/6 matcher. Det var mot Frankrike, som är erkänt bra i defensiven, där det bara blev 26 mål framåt.

Tror inte den här matchen gör att du somnar om du stannar uppe inatt och börjar kolla. Fartfylld och framförallt mycket mål tror jag på.

Ska vi säga 32-29 till norskorna?

Jag spelar Ö54.5 mål till @1.90 hos bet365 .


This is the stats tab
This is the post tip