Falun (-2,5) spelas med 3/5 enheter hos Unibet .


2. IBF Falun 10-1-5 (+44) 31p
——
9. AIK IBF 5-3-6 (-17) 20p

Senaste möte säsongen 16/17:

IBF Falun v AIK 17-2

17-2 ja. 17 mål. En match AIK gärna vill glömma. Nu tror jag inte på några 17-2 denna gång igen men siffrorna bevisar klasskillnaden. Jag såg AIK senast i torsdags borta mot Helsingborg. Det är verkligen motorväg i deras försvar. I AIK två senaste hemmamatcher har man fått plocka många bollar ur nätmaskorna. 1-7 mot Dalen samt 7-10 mot Växjö. Har dessförinnan förlorat borta mot Mullsjö med hela 11-10. Senaste två bortamatcherna har man dock knyckt poäng mot Linköping och Helsingborg.

IBF Falun som jag haft en usel form lyckades krossa Linköping senast med hela 12-4. Samma Linköping som AIK fick kryss mot. Men det är skitsamma. I Falun kryllar det av världsspelare som Galante Carlström, Enström, Holmström och Johansson för att nämna några. Falun är ju ett lag som skapar chanser i nästan varje byte. Sylvassa framåt med massor av kvalité. Dock så kan det ibland läcka bakåt men det är oftast mot skickliga lag. AIK ser jag inte ha den kvalitén överlag.

Två lag som har olika klass. Tycker Falun väger mycket tyngre här och man vann med 17-2 i början av säsongen. Vi kliver in.

This is the stats tab
This is the post tip