Jippomatch. Dock en viktig match för hemmalaget Dalen. Passar väl perfekt att få möta Höllviken så behöver resa över hela landet för att spela av en torsdagsmatch.

Jippomatch beror på att IBK Dalen vann en tävling för ett par månader sen där priset var att få den gamla ikonen Niklas Jihde till sitt för, för en match. Nu baserar jag inte spelet på att han ska vara med, men troligtvis lär det bidra med energi till laget.

Det tidigare mötet denna säsong slutade 3-2 till Dalen efter en seger efter förlängning. Tråkig med tuff bortamatch. En match där man endast släppte till 13 skott från Höllviken. Jag räknar med samma effektiva defensiv denna gång, och nu på hemmaplan inför fullsatt hall.

För Dalen är det superviktig match. Endast 5p ifrån hemmaplansfördel men man är faktiskt också bara 3p från att missa slutspel. OERHÖRT tight kring de sista platserna. Vid en vinst här så har man endast 2p upp till den eftertraktade fjärdeplatsen.

Höllviken kommer upp till Dalen men en skön känsla skulle jag tro. 9p ner till nedflyttning samt ingen chans till slutspel. Inget att spela för direkt. Har tunn men fullt manskap till denna match. Tror dock man kommer få det svårt mot ett tufft defensivt motstånd.

Tror Dalen kan pulvrisera Höllviken i denna omgång då matchen betyder mycket både för slutspel och publik. Lägger 3u på IBK Dalen (-3,5) @ 1,90 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip