Spelar 3/5 enheter på Över 10,5 mål i matchen mellan Djurgården och Rotebro.


Serieledarna Djurgården gästats ikväll av nästjumbon Rotebro. Nykomlingen Rotebro har haft det tufft i landets näst högsta serie. Ett lag som släppt väldigt mycket mål bakåt. Nästan dubbelt(!) så många mål som motståndarna Djurgården.

Idag har Rotebro en del avbräck och det är i defensiven som det är rejäla hål. Man saknar hela tre ordinarie backar. Sandman, Johansson-Bräck och Flygar borta. Tre spelare som gjort lite poäng och framförallt Johansson-Bräck (12p). Rotebro lever annars mycket på sin 39-åring Patrik Edgren (24p).

Djurgården då. Ja, man är på väg till Superligan med stormsteg. Eller? Man har tyvärr fallerat två gånger i kvalet trots en dominans i Allsvenskan. Tredje gången gillt? I Djurgården hittar vi massor av poängspelare och man har en fantastisk bredd med flera klasspelare. Gafvelin och Wöiduma är laget stora målskyttar och de lär hitta nätmaskorna ikväll mot ett lag som gillar att släppa in mål.

Väljer att kliva in på överspelet här och visst kan båda lagen leverera framåt. Det är trots allt bakåt avbräcken finns. Kan Djurgården knäcka linan själva? Vi spelar.

This is the stats tab
This is the post tip