Warberg reser till Gotland för möte mot tabelltvåan Endre.

Endre har gjort det riktigt bra under hösten. De har ett lag som ska vara i toppen men att de ska vara tvåa är en positiv överraskning. Enda förlusten i protokollet kom senast mot Sirius med 7-6. Tillbaka hemma i Gotland igen och även om de ska vara stora favoriter så känns det som en svår uppgift att slå Warberg.

Det blåa laget har också fått en bra start på säsongen. Jag varnade för Warberg i början av säsongen att de kommer bli mycket svårare att slå dem detta året. Defensiven har varit Warbergs problem tidigare säsonger. De har släppt in för många enkla bollar och när man summerat säsongen så blir det många poängtapp längs vägen. Kent Göranson är duktig i försvarsspelet och hans modell passar in i Warbergs damlag bättre än vad den gjorde i herrlaget.

Endre har ingen femma som bara går in och löser en seger. Vissa topplag har en sådan men Endre har inte det. Det är tre femmor som ska jobba under 60 minuter och vinna på poäng snarare än knockout. Men just den typ av spel trivs Warberg väldigt bra emot. Att Warberg vinner endast 12 procent av matcherna mot Endre på bortaplan håller jag inte med om.

Warberg +3,5 @1.83 hos bet365 med 3u.
Warberg vinst @8.50 med 0,5u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip