Testar återigen Falun. Senast fick vi 6,00 och Falun ledde med ca 10 kvar men matchen gick till förlängning, surt!

Det står 2-1 i matcher till AIK som nu kan döda matchserien. Men jag tror att det blir en repris från förra året, att det går till en femte avgörande match.

Aik-Falun 3-4
Falun-AIK 5-6sd
AIK-Falun 6-5sd

Jämnt har det vart i denna matchserie och nu har Falun inget att förlora. Bolagen fortsätter att underskatta ett krigande Falun. Vad som gör AIK så mycket bättre just nu vet jag inte. AIK har livsfarliga Kim Nilsson, tillsammans med Djurling men nu känner man dom så pass väl att man minimerar deras spel mer och mer.

Falun har haft lite gråtfest angående domarna och vill byta men inte fått igenom det. Kan fokuset dras bort från de och läggas på spelet så blir kvaliten bättre. Det är slutspel, klart man ska få reagera på domslut kottar …

Sedan tidigare så är Andreas Johansson tillbaka i spel. Ska ju sägas att Falun har krigat på bra fast en del avbräck och nu återkommer som sagt en tuff back. Kan inte motivera mera för detta spel. Återigen en 50/50 som kan gå hur som helst och Falun har fördel av hemmaplan. Kommer bli en tight match helt klart med små ytor. 3,25 spelas!

Lagen har mötts 5 gånger denna säsong och samtliga matcher har slutat under 11 mål. Därför spelas även Under 10,5 mål till 1,85 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip