Överspelet klickas när Falun tar emot Jönköping.

Falun, som ligger tvåa i tabellen, har inte så värst mycket att spela om med fem omgångar kvar av grundserien. Man slåss visserligen mot Storvreta om att vinna serien men mer än så är det inte för Falun. Jag tyckte det märktes i senaste matchen mot Helsingborg. Offensiven är det inget problem, då kvalitén är av yttersta världsklass. Det kan vara försvarsspelet som är Faluns problem, speciellt när det inte är livsviktigt att vinna.

Jönköping har väldigt mycket att spela om. Tog tre blytunga poäng i torsdags mot Örebro. Sirius och Helsingborg har spelat in 37 poäng medan Dalen och Jönköping har 36 poäng. Två av dessa lag kommer att nå slutspel. Kan vara tufft med mindre än 48 timmar innan nästa match och dessutom är det Falun på bortaplan.

Man vann första mötet hemma i Småland med 8-5. Jag tror vi kan få en liknande match igen. Det behöver inte betyda att Jönköping vinner men man kommer få sina chanser i sina kontringar. Men att man ska stå emot Falun på bortaplan med deras offensiven, låt mig få tveka.

Jag tror vi får en målrik match, då offensiven är båda lagens styrkor.

Jag spelar över 11,5 mål @1.92 hos Svenska Spel med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip