Serieledarna Falun gästas av fjärdeplacerade Kalmarsund. VI kliver in med 3u på Falun (-3,5) till 1,72. Jag spelar även Falun (-1,5) i 1:a perioden (2u).

Man blir lite smått förvånad när man ser att Kalmarsund har fjärdeplatsen så pass långt in på säsongen. En klar överraskning i mina ögon. Kim Nilsson och Mackan Johansson har levererat bra framåt samt att Brinkmann har fått en bra struktur på laget. Nu väntar dock säsongens svåraste match. Lagen har bara möts en gång denna säsong och då vann Falun bortamatchen med 6-4.

Förra säsongens möte slutade 14-3 när lagen senast möttes uppe i Falun. Falun har gjort det bra säsongen igenom. Man har vina segrar i ryggen då man slagit rivalen Storvreta borta med 7-4 samt 10-5 senast hemma mot Mullsjö. 10-5 var dock i underkant ska sägas. Att göra 10 mål efter en medelmåttig insats säger en del om kvalitén i laget.

Nu väntar "enklare" motstånd i form av Kalmarsund och jag tror definitivt på tvåsiffrigt och då ska man klara denna lina på (-3,5). Falun brukar kunna köra över sitt motstånd i den första perioden så därför kliver vi även in på (-1,5) i den första perioden.

This is the stats tab
This is the post tip