SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

SSL-premiär i Dalarna! Uppsalalaget får största möjliga motstånd. Sirius gästar Falun.

Dagens spel blir två spel:
Falun (-1,5) 1:a perioden @ 1,85 @ 1,85 4u bet365
Falun (-5,5) @ 1,72 3u bet365

Sirius kommer till en ny säsong med en lite nytt i truppen. Stefan Forsman tror jag får en kämpig säsong för att klara nedflyttning. Man ska väl vara glada att det huserar fler mindre bra lag i serien som är superviktiga att vinna emot.

Sirius har inför den här säsongen tappat rejält med spets. Den unga talangen Filip Eriksson, som vann den interna poängligan, har gått över till stadsrivalen Storvreta. Filips forwardskollega Jakob Drews har även han lämnat Sirius. Ny klubb blev det lokala allsvenska laget Hagunda. Två rejält tunga tapp. Den stabile centern Filip Björk har även han lämnat för Jönköping. Sen tidigare lämnade den forne Siriusspelaren Johan Eriksson som nu huserar i uppländska division 3. Man tappade även två finska backar.

Mycket på minuskontot. Dock har vi en spelare på pluskontot i landslagsspelaren Calle Kostov-Bredberg som kommer tillbaka efter en sejour utomlands.

Sirius kommer till denna match med avbräck i matchtruppen. Mer kan jag ej gå in på.

Falun får väl ses som årets tvåa i förhandstipsen. Det svängde väl rejält till Storvretas fördel efter resultaten i giganternas kamp för ett par veckor sedan där Storvreta vann ena matchen med 10-0. Den har man väl sett tidigare även om det var en träningsmatch.

Kommer återigen med en slagkraftig trupp. Kanske lite minus på backsidan jämfört med tidigare år. Har trots allt kvar sina stjärnor i Johansson, Enström, Galante-Carlström och Aldeeb. Sedan har vi de unga herrarna som nu blivit ett år äldre. Menar givetvis Lundmark och Ruud. Skulle kunna rabbla upp fler.

Falun tror jag vinner denna match enkelt. Med dessa förutsättningar ska man klara båda handikapplinor som jag beskrivit längre upp i texten. Sirius och Falun har faktiskt möts på försäsongen där Falun vann med 8-4.

This is the stats tab
This is the post tip