Falun gästas av Växjö. Ett Växjö som får åka en bra bit för att ta sig an ”storlaget” Falun. Falun som lite otippat ligger på en sjundeplacering med en match mindre spelad (11 matcher). Dock så är det tight mellan platserna 3-9 i tabellen. En vinst mot Växjö idag och man är på en fjärdeplats (kan förändras beroende på övriga matcher).

Växjö har gjort det bra på slutet. Mycket beror på stjärnorna Manuel Maurer (7+7) och André Andersson (6+3) som levererat oerhört mycket på de 6 matcherna som man spelat med laget. Snacka om att lyfta ett lag. Båda spelarna är dock inte tillgänglig längre. Enligt Växjös hemsida (vipers.se) är Ludwig Persson (9+12) osäker till spel vilket är ett stort avbräck om han ej kommer till spel. Dock är han uppskriven i laguppställningen.

Falun kommer med ordinarie lag enligt laguppställningarna. Inga stora avbräck om vi kollar på de tyngre namnen. (-3,5) låter högt när man kollar tabellen då Växjö ligger två poäng före (dock en match mer spelad). Dock så tycker jag spelet är bra sett till dagens förutsättningar. Kollar vi Växjös senaste matcher så ser man i stort sett bara Maurer och Andersson på målen. Räknar inte med så många mål av gästerna denna kväll. Bör och ska bli en tuff bortamatch för Växjös del denna söndagskväll.

Väljer att kliva in med 3u på (-3,5) till 1,90 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip