4. Kais Mora IF 7-2-3 +29 24p
——
14. FBC Kalmarsund 0-2-10 -38 2p

Seriens absolut sämsta lag ska ta sig an Kais Mora. Ett Kais Mora med några världsspelare i spetsen. Ett Kalmarsund som inte kryllar av världsspelare. Får förlita sig mycket på Bengtsson (10p) och Rindhagen (8p). Har gjort lika mycket poäng som de ”sämre” i Kais Mora. Att man kommer åka ur Superligan är väl i stort sett klart trots halva säsongen kvar. Man har ingenting att hämta i denna här serien.

I Kais Mora har vi seriens poängdrottning Wijk. Har gjort poäng i över 100 matcher trad och det lär ju fortsätta lika bra idag. Skyttedrottningen i laget är Wall vilket inte är så konstigt när man bara behöver stå på bortre stolpen och få passningar av Wijk. Karlsson och Reinestrand är också två målskyttar som kommer hänga påsar idag.

Av att se på laguppställningar så har inget av lagen några större avbräck i dagens match. Kais Mora har två bra femmor som bör rulla ut ett jumbolag i 60 minuter. Jag tror detta kan rinna på ordentligt. Sämre lag som Trollbäcken och Malmö hade inga större problem att rinna ifrån i sina senaste matcher mot Kalmarsund. Vi spelar (-4,5) till 1,80. 3 enheter.

This is the stats tab
This is the post tip