Nu har man väl en hyfsad form, AIK satt rätt enkelt till slut till fina 2,50 efter ett väntat 0-3 underläge .... Men tycker vi fortsätter på det allsvenska tåget som gått sjukt bra, och kikar in seriefinalen.

FBC Uppsala - Tyresö Trollbäcken
Spel:1
Odds: 1,95
Bolag: Nordicbet

1. Tyresö Trollbäcken 12 4 2 121-73 41p
2. FBC Uppsala 11 4 3 119-85 39p

Stor seriefinal i Allsvenskan Norra som ni ser. Vinnaren i denna match har guldläge att ta sig till Superligan.
Har vart lite diskussioner om det är så bra för Uppsala att få upp ett tredje lag i högsta ligan. Vissa ser rätt negativt på saken då det skulle innebära mindre utveckling bland juniorer. Det här är inget Uppsala bryr sig om utan man vill helt klart gå upp i Superligan. Det är ju därför man har värvat duktige Gabriel Oredsson som gör succé i klubben.
Inför matchen mot Tyresö så har man full trupp, inga sjukdomar eller skador stör i hemmalaget. Man kommer med bästa möjliga lag.
Uppsala har en bra form också med V-V-V-F-V. Att Oredsson kommit in i truppen har betytt otroligt mycket och visat gott resultat då han öser in poäng, snitt på runt 3p/match.

Tyresö Trollbäcken kommer med en storvinst i ryggen, 11-2 mot jumbon Hässelby. Men nu ska man bege sig till svår spelade Allianshallen där Uppsala är starka, obesegrade med andra ord. Golvet där är ju bland de mest hatade golvet i serien. Dåligt skick, gupp lite här och där samt en del \" gropar \".

Det kommer vara fullsatt hall. Tufft spel, mycket närkamper och kanske en del grin. Men tycker det lutar mycket åt Uppsala denna match
- Obesegrade hemma
- Bättre form
- Gabriel Oredsson
- Nilsson i Uppsala kassen har form

Förra mötet slutade 5-5 på TT´s hemmaplan med då var Uppsala rätt usla och hade en ynklig form. Man ledde dock den matchen med 2-5 men tappade till 5-5 sista 10min. Nu kommer det vara mer fokuserade på sin uppgift. Bättre målvakt som mycket väl kan avgöra matchen till Uppsalas fördel. Sista chansen!

En mycket bra match väntar och ni kan följa direktrapportering här:
http://unt.se/innebandybloggen

This is the stats tab
This is the post tip