Skånederby i Helsingborg väntar ikväll i SSL.

Oerhört viktiga poäng spela om ikväll för båda lagen.

Helsingborg har inte gått bra 2017. Man har tagit två vinster det här året trots att man spelat 8 matcher. Då är dessutom en vinst efter förlängning. Man låg ett tag tvåa i tabellen men har rasat till en nionde plats, vilket innebär att man i nuläget inte har en slutspelsplats. Det ska sägas att det är väldigt jämnt i mitten av tabellen så en vinst ikväll är enormt viktigt. Man har svenska landslagsmålvakten Paulsson mellan stolparna. Sen brukar man ofta börja lugnt och växa in i matchen. Vill gärna ha mycket boll och kontrollera matchen på hemmaplan.

Helsingborgs senaste matcher efter första perioden:

Pixbo 2-0 (b)
Storvreta 0-2 (h)
Falun 2-0 (b)
Warberg 0-0 (b)
Karlstad 0-2 (b)
Mullsjö 1-0 (h)
Dalen 2-1 (b)
Linköping 2-0 (b)

Det här är alltså Helsingborgs första perioder i deras 8 senaste matcher och ingen har gått över 3.5 mål. Som ni ser är det bara en som har gått över 2.5 mål.

Höllviken är lite mer fram och tillbaka än vad Helsingborg är. Men när man spelar på bortaplan låter man allt som oftast hemmalaget få styra och bestämma tempo i matchen. Det har blivit under 3.5 mål i 3 av deras 4 senaste matcher. Laget ligger nästsist och är i stort poängbehov för att hålla sig kvar i SSL. Borde vara ett desperat Höllviken som kommer kriga och kämpa för att vinna ikväll. Man har sedan tidigare Christoffer Andersson borta pga skada och det är en av Höllvikens bästa poängspelare. Så stort tapp i offensiven hos gästerna.

Brukar inte spela matcher till det här oddset men tycker oddset är alldeles för högt med förutsättningar vi har och gör därför ett undantag.

Jag spelar Under 3,5 mål första perioden @1.65 hos bet365 med 4/7u.


This is the stats tab
This is the post tip