Om jag ska vara ärlig så hade jag velat ha en (-2,5)-lina med normala förutsättningar men nu finner jag ett värde på (-3,5) efter att ha kikat på Granlos laguppställning.

Höstens möte:
Granlo BK v Gävle GIK 8-9(sd)

Granlo kommer få klara sig utan sin skyttekung och tillika lagkapten Daniel Nordlund (14+3) samt tvåan i interna poängligan Carl Åkersten (9+9). Nordlund är givetvis ett gigantiskt avbräck. Det var han som gjorde att man norpade en poäng hemma mot Gävle i höstas med sina 3 mål och en framspelning. I övrigt får man förlita sig på Måns Höglin (11+13). Men man kommer inte långt på en spelare och framförallt inte när man är ett jumbolag på 12 ynka poäng.

För Gävle är detta en måstematch av bara dess like om man ska ta sig till SSL-kvalet. Vid vinst mot Granlo är man endast 4p efter. En seger är ett måste. Gävle har ju varit riktigt risiga senaste tiden men skador och liknande. Man tog äntligen en viktig seger senast hemma mot Hudik. Enligt rapporter så ska Gävle starta med fullt manskap förutom Nygren.

Jag tycker att Gävle ska ha en bra chans på att knäcka (-3,5) med dessa förutsättningar. Kan inte se att Granlo ska mäkta med mål framåt.

This is the stats tab
This is the post tip