Yes, om vi ska kika lite igår vad som hände. Dalen …. ja vad hände där egentligen. Fick nästan en chock när jag kom hem och såg att man hade haft ledningen med hela 6-0(!) men sedan släppa in 7 raka mål. Att det går att kollapsa så mycket mot en skitgäng förvånar mig. Seriefinalen bjöd på en till kollaps, ledning 2-0 med sedan vänder det på ynka tre minuter trots ett stort spelövertag. Tyresö Trollbäcken säkrade enligt mig seriesegern och säger grattis till nytt kontrakt i Superligan.
Men jag glädjer mig mer över det som måste blivit Veckans Spel, ja nämligen överspelet i Odelberg-Hässelby. Nämnde ju att Odelberg skulle kunna ta linan själv på 11 mål. Facit: 15-7, alltså 22mål till 1,65 … skapligt kross av den linan …

…. vilket leder in på ytligare ett överspel kväll mellan två lag som har 0 att spela för.

Gävle-Hagunda
Spel: Över 10mål
Odds: 1,65
Bolag: Svenska Spel

Ett normalt spel när det är två lag som inte har något att spela för liksom Odelberg-Hässelby. Anfall är bästa försvar. Två lag som kan gå ut på banan och spela avslappnat. Säsongen över i Hagunda verkar satt sina spår. Inga träningar denna vecka förutom en ynka där de kom ner lite lirade då och då. Rullar på folk nu som får känna på bollen lite mer.

Hagunda har som jag nämnt tidigare två bra femmor som levererar mycket framåt. SSL förvärvet Dahlén kan jag lova kommer göra 2-3 pinnar idag. En lätt resa till Gävle och har svårt att se en enorm taggning inför denna match. Fotbollsmatchen på uppvärmningen lär betyda mer …

Vanlig plan också om jag inte minns fel vilket lär ge mycket ytor, vilket gör att Gävles diagonalare som dom lever på 24/7 lär kunna gå hem en och annan gång. Höstmötet slutade i en suddenvinst för Gävle i en tight match med då var Hagunda grymma och låg med i toppen. Svårt att motivera detta spel ... Mer avslappnad match, kommer bjudas på målchanser, här blir det över 10 mål!

This is the stats tab
This is the post tip