Sandåkern - FBC Uppsala
1,20 Nordicbet
Spelstopp: 13,00 26/2

Jag kan inte hitta mycket säkrare match denna helg då den är snuskigt säker! Förra helgen kollade jag på när Sandåkern gästade oss och herregud så urusla man var. Storförlust med 9-1. Märktes ju direkt att man inte har något att spela för längre. Lagets poängkung som lyfte laget lite under säsongen Nyberg har sen tidigare bytt klubb. Man är redan klara att åka ur Allsvenskan.

Yes, det var absoluta botten, nu till toppen. Nu lever Superliga drömmen för Uppsala på riktigt när Tyresö förlorade hemma mot Granlo förra veckan. Nu har man ALLT i egna händer. Nästa vecka möter man just Tyresö hemma. Man har som jag nämnde i senaste Uppsalareken att man värvade Gabriel Oredsson. Har han höjt laget? Nej har han … hattrick i båda sina matcher och avgjort båda matcherna mot Granlo och Älvsjö. Nu väntar som sagt ett uruselt Sandåkern. Här kommer de garanterat bli tvåsiffrigt. Jag kan lova en vinst på runt 7-8 bollar. Man har bästa möjliga lag upp till Umeå. Hagunda slog Sandåkern senast med 9-1 och Uppsala är bättre än Hagunda i nuläget. Höstens möte slutade 13-3 till Uppsala och då var Uppsala på väg mot formen och Sandåkern var bättre då än vad man är nu. Vem gjorde målen för Sandåkern då, jo Nyberg. BANK!

Granlo - Järfälla
1,70 Nordicbet
Spelstopp: 18,00 27/2

Yttligare ett lag som har Superligan i sikte. Granlo har gått urstarkt på slutet och slog serieledande Tyresö senast med 3-4. 6 senaste matcherna har man 5 vinster och 1 förlust. Förlusten kom borta mot formstarka Uppsala. Duktige Svensson har avstått träningar denna vecka pga sjukdom men ska lira mot Järfälla, plus!

Järfälla då. Förut såg det ut som att Järfälla skulle komma tillbaka till Superligan men nu har man verkligen tappat ordentligt. Förra veckan åkte man på storförlust hemma med 3-10(!) mot Handen. Ja, samma Handen som Granlo två veckor tidigare enkelt vunnit med 9-5 på halvfart. Järfälla har hela 8p upp till Superligan och ska vara borträknade. Man är på tok för mycket upp och ner för tillfället. Kommer gå för fort uppe på parketten.

Här kommer det vara fullsatt återigen och det lutar åt allsvenskt publikrekord. Granlo spelar grymt bra hemma på parkettgolvet. Höstens möte slutade med 3-5 vinst för Granlo. Lika där, då var Granlo i knackig form och Järfälla i bra form. Ombytta roller nu. Kommer vara tryck i hallen, nu är man nära Superligan!

Sandåkern - FBC Uppsala Hcp -2
Granlo - Järfälla Hcp -1
3,30 Svenska Spel
Spelstopp: 13,00

This is the stats tab
This is the post tip