Tja!

Nu kan det bli sista gången vi spenderar pengar på vårt succélag Hagunda. Under säsongen har dem spelat in bra med pengar för oss till sjuka överodds. Nu är det lite andra tider och nu är det verkligen kniven mot strupen.

Hagunda IF - Duvbo IK @2,75 Betsafe Spelstopp: 15:30

I nu läget har Hagunda 21p att kriga om. Man har 11p upp till övre strecket där just dagens motståndare Duvbo håller till. Vid vinst skiljer det 8p, men vid förlust är det slut och hej division ett. Det har vart upp och ner för Hagunda denna säsong med mängder av uddamålsförluster. En jumboplats ljuger enormt. Man har släppt in minst mål av alla lagen, mycket tack vare Allsvenskans bästa målvakt Åhrberg. Det största problemet har ju vart målskyttet där man är sämst av alla lag. Alla matcher har dock vart jämna utom någon enstaka match.

Anton Waldenvik (9p)- Borta på landslagsuppdrag med U-19
Karl Förare (11p)- Borta på landslagsuppdrag med USA

Två spelare borta denna match, men jag ser inte detta som några större avbräck om man ser på deras prestationer senaste tiden. Senaste matchen var hemma mot topplagen Thorengruppen där man hade 6-6 en bit in i tredje men hade inte marginalerna på sin sida och tappade i slutet.
Man kommer starta på två femmor, precis som mot Thorengruppen. Nu när man gör det så spelar dem bästa spelarna helt enkelt. Man har gjort en genidrag med att plocka upp en back som center vilket gav resultat direkt förra matchen. Han stod för hela 4 mål. Första femman var sjukt bra och producerade hela tiden. Klart bättre än Duvbos.

Poängligan Hagunda:

Viktor Strömqvist 26p
Nils Göthberg 19p
Patrik Jansson 17p

Här är den vanliga första femman, men nu har man blandat dem lite vilket har visat en positiv effekt. Två bra femmor!

Duvbo behöver jag inte berätta så mycket. Har två breda femmor som är bra. Man har en bra form med 3 segrar mot halvbra lag. För mer info om Duvbo kan jag tipsa er att läsa reken av signaturen ”lukke”.

Oddset låg på ca 2,00-2,10 på Hagunda men har nu gått upp till fina 2,75 vilket är ett bra värdespel. Kommer bli en tuff och jämn match helt klart. 9-4 i höst mötet på Duvbos äckliga parkett men dem siffrorna speglade inte matchen. Sticker ut hakan och ser Hagunda som små favoriter. Full motivation, ska ge tre poäng.

/respekt på mittplan

This is the stats tab
This is the post tip