Hagunda är 60 minuter ifrån att få spela i SSL nästa säsong. Laget leder med 2-1 i matcher och kan avgöra hemma i IFU arena.

Uppsalalaget förlorade första matchen nere i Varberg och då trodde jag att Warberg skulle ta hem den här matchserien rätt så lätt. Men Hagunda ryckte upp sig och har hittat ett recept för att besegra Warberg. I försvarsspelet har Hagunda en del problem med hallänningarnas offensiv men procenten de tappar där tar de igen i deras offensiv. De ställer om från försvar till anfall på ett imponerande sätt och det skapar problem hos Warberg.

Warberg har återigen problem i kvalspelet och det gäller hitta ett sätt tillbaka för att vända detta. Warberg vann serien överlägset men problemet är att de aldrig ställs på prov under grundserien utan det blir en lång väntan innan kvalspelet börjar. Då kommer all press eftersom de flesta förväntar sig att laget ska ta sig tillbaka till SSL.

Två lag som är bättre i på motståndarens planhalva och det syns tydligt att de offensiva spelarna har ett övertag på de defensiva. Tre matcher på drygt en vecka och samtliga möten har gått över linan (8-5, 8-5, 7-8).

Jag spelar över 10,5 mål @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip