Höllviken tar emot AIK i Halörhallen , där jag tror på en jämn och tuff match.

Tre senaste matcher.

Dalen - Höllviken 6-5 efter st (1-1 efter första perioden)
Höllviken - Örebro 4-5 efter sd (1-1)
Sirius - Höllviken 2-6 (1-2)

AIK - Helsingborg 6-5 efter sd (2-1)
AIK - Mullsjö 3-4 (2-1)
Linköping - AIK 9-3 (1-0)

Höllviken gör det fortsatt bra trots att man inte har den bästa truppen i serien. Höllviken har visat att man kan vara med och slåss om tre poäng oavsett vilket lag som står på andra sidan. Problemet är att man ofta spelar jämna matcher mot, på pappret, sämre lag. Höllviken behöver jobba mer med att föra spelet och att få upp tempot på egen hand utan att hänga med i tempot som motståndarna spelar i. Det gör att vi ofta får jämna matcher när Höllviken spelar. Två senaste är ett bevis på det, då båda har gått till förlängning.

AIK spelar lite annorlunda när det kommer till bortaspel. Golvet skiljer sig från Solnahallen och det blir ett lite mer avvaktande spel från de gulsvarta på bortaplan. Efter en riktigt blek säsongstart har man jobbat med sitt försvarsspel och i takt med att det ser bättre ut blir således offensiven lite lidande. Har tappat poängkungen Joakim Olsson. Det ger Stefansson ännu mer ansvar men samtidigt är inte Stefansson killen som drar två spelare och hänger upp den i krysset utan det är mer att hitta slottet och skjuta direkt.

Det här är en viktigt match. Båda lagen kommer att fightas om slutspelsplats men lika mycket att hänga kvar. Tror på en jämn och ganska tillknäppt historia där lagen kommer sälja sig dyrt.

Jag spelar två spel i matchen.
Under 11,5 mål @1.72 med 4u.
Under 3,5 mål i första perioden @1.80 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip