Jönköping under 4,5 mål när laget åker till Skåne för mötet mot Höllviken spelas.

Viktig match för att försöka haka på om det ska bli slutspel senare i vår. Men båda lagen måste ändå snegla mot bottenlagen för inget av lagen har säkrat sina kontrakt i SSL, även om det ser bra ut just nu.

Höllviken har tre raka förluster när man går in i den här matchen. Det är främst på hemmaplan som man ska ta sina poäng. Har Johannes Wilhelmsson som man förlitar sig mycket på. Har varit nyckeln till seger i många matcher som står och väger. Eftersom man har tre raka torsk så är känslan att man kommer prioritera defensiven och försöka sätta den och sen får offensiven komma efterhand.

Jönköping är inte alls lika bra borta som man är hemma. Har väldigt tufft och får försvara sig stora delar av matcherna. Tog en fin skalp senast då man faktiskt slog Pixbo på bortaplan med 5-4 efter sudden. Annars har laget endast tagit tre segrar efter ordinarie tid den här säsongen.

Lagen möttes för bara några veckor sedan och det var ingen höjdare att se på. Var väldigt avvaktande och krampaktigt spel från båda lagen. Slutade 3-2 till Jönköping efter sudden. Underspelet känns bra i den här matchen men jag tycker det finns mer värde i att ta det enbart för bortalaget.

Svenska Spel sticker ut med 1.86. Jämföra med Unibet som ligger mer rätt enligt mig med 1.63.

Jag spelar Jönköping under 4,5 mål @1.86 hos Svenska Spel med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip