Höllviken tar emot Linköping i mycket viktig match för båda lagen. Höllviken för att ta sig upp på rätt sida om nedflyttningsstrecket och Linköping för att behålla sin slutspelsplats som man just nu har.

Lagens tre senaste matcher:

AIK-Höllviken 8-4
Höllviken-Thorengruppen 7-1
Sirius-Höllviken 5-3

Linköping-Thorengruppen 11-3
Linköping-Pixbo 4-9
Storvreta-Linköping 4-5

Höllviken vann senaste hemmamatchen mot Thorengruppen tämligen enkelt med 7-1. Men man hade problem med AIK i helgen trots att AIK hade flera spelare borta pga sjukdom. Har normalt sett väldigt svårt när lagen från den övre halvan kommer på besök. Har bara tagit en poäng på fem matcher när lagen som ligger topp 8 varit i Halörhallen. Till dagens match får Höllviken klara sig utan Christoffer Andersson. Han ligger tvåa i den interna poängligan och viktig i offensiven. Är ett stort hot på sin vänsterkant i vanliga spelet men har även stort förtroende i powerplay.

Linköping kommer till dagens match med stort självförtroende efter att ha tagit 15/18 poäng dom senaste 6 matcherna. Är väldigt stabila bakåt och ett av lagen som släpper in minst mål i SSL. Sen har man många duktiga offensiva pjäser. Ett tungt lag som gillar det fysiska spelet. Man vann förra mötet i Linköping med 6-2, då man tog hand om det från början till slut.

Linköping ska ha bra segerchans idag och jag spelar Linköping -1,5 @1.83 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip