7. Storvreta IBK 6-4-5 (+18) 24p
----
14. Höllvikens IBF 3-4-9 (-15) 14p

Jahopp, hur sk öjag kunna motivera er att spela på raka hemmasegern? Att Höllviken vann senast hemma med 6-2 mot Warberg? Nja.

Däremot så ser jag Höllvikens segerchans som större än vad oddsen visar.

Storvreta saknar som bekant fortfarande Alexander Rudd som får ses som topp 2 av världens bästa innebandyspelare. Om inte den bästa sett till olika kvalitéer. Och som tidigare nämnt har man en väldigt tunn trupp om vi ser till kvalité. Man har en förstafemma som är ruggigt bra i Stenberg och Pettersson. Idag har man gått ut med att man startar på 3 femmor. Visst, i några enstaka byten kanske. Men att man ska matcha någon Jacob (0p) och en debuterande 17-råing från lokalorten Rasbo ser jag inte som så troligt. Har en svag andrafemman i mina ögon där egentligen bara Sjögren håller hög klass. Sen om han får ut sin fulla potential med Bladh och Lindholm bredvid sig låter jag vara osagt.

Höllviken är en knepigt lag. Kan göra fantastiska insatser som att bara förlora med uddamålet mot Falun och vända 0-4 till vinst mot Storvreta. Ja, precis. Man slog Storvreta borta efter förlängning efter en sjuk upphämtning. Har en sylvass målspottare i Karlson som gjorde hela 5 mål mot Storvreta sist. Annars är det Wilhelmsson som står för poängproduktionen (16+12). Vi har lika bra målskyttar i Höllviken som i Storvreta.

En fördel för Storvreta är såklart målvaktsposten där man har Klintsten. Har såklart varit tätare än Storvreta men framåt är man lika bra i stort sett. Därav tror jag Höllviken kan ha en bra chans om man matchar bra mot Storvretas förstafemma. Det är nyckeln till 3p, för mot 2:a och 3:e femman ska man ha stor chans att producera. Kliver in med 3 enheter på raka hemmasegern till 3,55.

This is the stats tab
This is the post tip