Efter landslagsuppehåll är nu SSL tillbaka med det här mötet. Min känsla är att Växjö ska ha bra chans att få åka hem med en ny vinst.

Lagens tre senaste matcher:

Dalen-Höllviken 6-5 efter sd
Höllviken-Mullsjö 5-5
Höllviken-AIK 6-3

AIK-Växjö 7-10
Växjö-Linköping 2-5
Växjö-Storvreta 6-7 efter sd

Höllviken ligger på 11 poäng efter lika många matcher. Men spelar stundtals väldigt bra men ofta så har man inte riktigt spetsen i den här serien. Man är ofta bra med i alla matcher men förlorar med bara något mål. Det gör att man placerar sig näst sist i tabellen. Man tar sina poäng främst på hemmaplan. Där man tagit 8 poäng. Det skall dock sägas att det inte är topplagen som har kommit på besök ännu. Ska inte ta ifrån dom att man vinner men det är bara Pixbo som jag ser det, som är ett utav topplagen som kommit till Halörhallen. då blev det 8-5 till Pixbo.

Växjö har jag både hyllat och dissat den här säsongen. Spelar ett spel med där man gillar att kontra. Man har inga problem med att backa hem och låta motståndarna få styra matchen. Det gör dom väldigt oförutsägbara, för om man vill sätta ett bra tempo så har man kvalitéer för att pressa högt upp och försöka vinna tillbaka bollen så fort som möjligt. Man har tagit mer poäng på bortaplan än hemma och det säger lite om att man trivs med att kunna backa hem och spela utan någon press. AIK var senaste matchen man spela på bortaplan och den vann med i en målrik historia med 10-7.

Den här matchen skulle egentligen spelats i början av nästa år men har blivit flyttad till idag. Den innebär att dessa två har redan spelat en match i Växjö. Den matchen vann Växjö med 9-6 och jag kan tänka mig något liknande idag.

Jag spelar Växjö @1.71 hos Nordicbet med 4/7u

This is the stats tab
This is the post tip