Returmötet i ligacupen där första mötet på Old Trafford slutade med United vinst, 2-0.

Känns som ett ganska avslaget möte det här, där United ska spela av 90 minuter för att sedan ladda om för FA-cupen på söndag.

Hulls skadebekymmer fortsätter, då även Ryan Mason skrivs in på skadelistan. Där finns redan sex spelare på den listan. Livermore har lämnat klubben för spel i West Brom. Det är även strul för Hull när det gäller deras bästa spelare den här säsongen. Snodgrass ryktas vilja bort och tränaren Marco Silva har bekräftat att han inte kommer spela ikväll. Lazar Markovic har man hämtat in på lån och det kan bli något riktigt bra men måste såklart få tid.

Manchester United kommer till dagens match för att ta sig till Wembley samt att inte få några skador. Man ska spela av och försvara den 2-0 ledning man har. United har en bred trupp och kommer med all säkerhet ställa en bra elva på plan, då det bara är Bailly som inte är tillgänglig.

I första mötet delades det ut ett gult kort och jag har svårt att se att det här kommer bli en annan typ av match än den på Old Trafford. Inte så sannolikt att det kommer bli grinigt och mycket stök enligt mig i returmötet.

Dagens domare är Jonathan Moss. Han snitt den här säsongen är dryga 4 kort per match. Inte helt optimalt med Moss, men ändå spelarna som måste göra så att han kan ta upp ostskivan.

Det här ska United inte göra spännande för någon. Det ska vara transport till Wembley för Mourinhos gäng och då tror jag det här spelet har bra chans.

Jag spelar Under 3,5 kort @2 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip